📌سلیمانی نیوز | روایت یک پایگاه عبری زبان از جزئیات ترور شهید حاج قاسم سلیمانی
روایت یک پایگاه عبری زبان از جزئیات ترور شهید حاج قاسم سلیمانی
🔺پایگاه عبری «نتسیو نت» در توضیح جزئیات این عملیات ترور نوشت:
🔸در آن زمان سه گروه از نیروهای ویژه آمریکایی در عراق حضور داشتند. آنان از مکانهای خارج از دید فرودگاه بینالمللی بغداد منطقه را زیرنظر داشتند و منتظر قاسم سلیمانی «توانمندترین فرمانده نظامی ایران در آن وقت» بودند.
🔸این نیروها لباس کارگران بخش تعمیر و نگهداری را برتن داشتند. تعدادی نیز در ساختمانهای قدیمی یا خودروهای کنار جاده پنهان شده بودند.
🔸آن شب هوای بغداد سرد و ابری بود. ضلع جنوب شرقی فرودگاه برای مدت زمان کوتاه به منظور انجام تمرینات نظامی بسته شده بود. سه گروه از تک تیراندازها در فاصله ۶۰۰ تا ۹۰۰ متری منطقه هدف در فرودگاه بغداد مستقر شده بودند. در همین حال یکی از تک تیراندازها تلسکوپی مجهز به دوربین داشت که مستقیما اوضاع را به سفارت آمریکا در بغداد مخابره میکرد. فرمانده نیروی دلتا و نیروهای پشتیبانی در آنجا حضور داشتند. همزمان با بر زمین نشستن هواپیمای پرواز دمشق، سه پهپاد آمریکایی در آسمان منطقه به پرواز درآمدند.
🔸ورود سردار سلیمانی به فرودگاه بغداد
زمانی که (شهید)سلیمانی از هواپیما پایین آمد، افسرانی با لباس ماموران انتقال چمدانها ایستاده بودند و باید فورا او را شناسایی میکردند.
🔸(شهید)سلیمانی وارد فرودگاه بین المللی بغداد شد. سپس در حالی که تک تیرانداز در کمینشان نشسته بود، به یکی از دو خودروی کاروان {اسکورت} سوار شد. سپس دو خودرویی که (شهید)سلیمانی بر یکی از آنها سوار بود، به سمت خیابان خروجی فرودگاه حرکت کردند. در آن زمان سه پهپاد از بالاسر این خودروها رد شد که دو فروند از آنها به موشکهای هِلفایر «آتش جهنم» مجهز بود. سلاحهای تک تیرانداز آماده بود، به سمت هدف تنظیم شده بود و او در زمان معین، ترور شد.