‍ 📌سلیمانی نیوز | اطلاعات دقیق قاتلان سردار سلیمانی را چه کسانی به مقامات ایران دادند؟

‍ اطلاعات دقیق قاتلان سردار سلیمانی را چه کسانی به مقامات ایران دادند؟

🔸به نقل از صابرین‌نیوز، وزارت امور خارجه اخیرا لیستی ۵۱ نفره از افرادی که به هر نحوی در ماجرای ترور و شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان نقش داشتند را منتشر کرد.

🔸مطابق این لیست همه نیروهای نظامی – سیاسی آمریکا که در قتل سرداران جبهه مقاومت مشایعت و از دستورات در این زمینه پیروی کردند، شناسایی شده و تاکنون نام تعدادی از آن‌ها منتشر و دستگاه قضایی نیز در حال تهیه کیفرخواست علیه آن‌ها با استناد به گزارشات بدست آمده از مراکز امنیتی آمریکا است.

🔸گفته شده که نقش اصلی در افشای اسامی و اطلاعات شخصی و هویتی این نیروها را ۶ نفر از کارکنان پنتاگون و سازمان CIA‌ برعهده داشتند که به روش خاص و با رعایت اصول امنیتی ویژه‌ای در اختیار مقامات امنیتی ایران قرار دادند.

🔸گزارش‌ها نشان می‌دهد بسیاری از افرادی که در این ماجرا نقش داشتند، در حال حاضر از ترس ضربه ایران به لحاظ روحی در وضعیت آشفته‌ای قرار داشته و درخواست‌های زیادی از دولت آمریکا برای افزایش حفاظت از خود داشته‌اند.

#سالگرد_دوم_حاج_قاسم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.