🖇اختصاصی 📌سلیمانی نیوز | یادداشت | سبک مدیریت و رهبری سپهبد…

🖇اختصاصی
یادداشت | سبک مدیریت و رهبری سپهبد سلیمانی

🔸الگوی مدیریتی حاج قاسم سلیمانی را نمی‌شود در قالب نظریه‌های مدیریتی تنگ و محدود غربی فهم کرد. ما در مدیریت، دو مبحث مهم داریم: اوّل، اثربخشی و دیگری، کارایی. اثربخشی به‌معنای انجام کار درست و کارایی به‌معنای درست انجام‌دادن کار است.

🔸در اثربخشی، می‌بینیم هر آنچه که از سوی رهبر معظّم انقلاب اسلامی و سیاست کلان جمهوری اسلامی ایران به ایشان و سازمان تحت امرش تکلیف شده بود، به نحو احسن انجام گرفته است. ایشان کاملاً به هدف رسیده‌اند. به هر صورت، کارهایی هم مثل آزادی فلسطین اشغالی هستند که طبیعتاً هنوز به نتیجه کامل نرسیده‌اند و شهادت ایشان، تلاش‌هایشان را برای حصول این اقدام نیمه‌کاره گذاشت؛ امّا در کارنامه کاری سردار سلیمانی، صفحات درخشان بسیاری وجود دارد.

🔸آمارهایی که مؤسسات غربی درباره هزینه‌‌های ایران در منطقه ارائه داده‌اند، نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران نهایتاً بیست میلیارد دلار برای حمایت از محور مقاومت در غرب آسیا در مدت حضور حاج قاسم سلیمانی در سمت فرماندهی سپاه قدس هزینه کرده است. این مقدار هزینه با هفت هزار میلیارد دلاری که آمریکا در منطقه هزینه‌کرده اصلاً قابل مقایسه نیست. البته باید به این هفت هزار میلیارد دلار آمریکایی کمک‌های حاصل از دلارهای نفتی اعراب را هم اضافه کنیم.

🔸حاج قاسم از چند شاخص‌ مدیریتی برخوردار بود که توانست بهره‌وری را بالا ببرد و این همه حماسه‌آفرینی کند از قبیل تخصص (دانش و مهارت حرفه‌ای)، تعهد، خستگی‌ناپذیری و پرتلاش‌بودن، تحول‌خواهی و اخلاص.

🔸مدیران ما به این پنج شاخص مدیریتی نیاز دارند. حاج قاسم، الگوی مدیریتی است. کل محور مقاومت حاصل تلاش‌ها و الگوی مدیریتی حاج قاسم است. حاج قاسم سلیمانی، نقش ویژه‌ای هم در تمدن‌سازی داشت. ما نگاه آخرالزمانی داریم که همان نگاه تمدن‌سازی است. ما نیازمند مدیرانی هستیم که شاخص‌های حاج قاسم را داشته باشند.

#به_روایت_دیگران

✍ امیرحسین عرب پور

🔻مطالعه کامل یادداشت در:
🌐 https://slmn.ir/351

.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.